Spełniamy marzenia od 19 lat | 1999-2018
Mój Koszyk

Polityka prywatności - to dla nas bardzo ważne

Polityka prywatności stanowi o praktykach stosowanych przez naszą firmę w zakresie ochrony i bezpieczeństwa danych osobowych.

Państwa dane osobowe przechowujemy w bezpieczny sposób. Naszą stronę internetową można przeglądać bez podawania jakichkolwiek informacji. Zdarzają się jednak sytuacje, kiedy będziemy potrzebowali konkretnych danych, takich jak: nazwisko czy adres. Możemy również wykorzystać pliki cookie, aby umożliwić naszej firmie zapamiętywanie danych osób odwiedzających naszą stronę. Pliki cookie są powszechnie stosowane, aby ułatwić Państwu wyszukiwanie informacji w sieci.

Jeśli zdecydują się Państwo na podanie niezbędnych danych osobowych przy transakcji kupna, będziemy informować Państwa w jaki sposób będą one wykorzystywane. Dane tego typu są nam potrzebne jedynie do celów statystycznych - badamy domeny internetowe, z których odwiedzają nas klienci, analizujemy je, a następnie usuwamy. Jeżeli nie wyrażają Państwo zgody na przetwarzanie danych - uszanujemy to.

Dbamy o bezpieczeństwo Państwa danych osobowych. Wdrożyliśmy odpowiednie środki techniczne i procedury organizacyjne do przechowywania informacji, które są dokładne, aktualne i kompletne. W razie potrzeby będziemy uaktualniać i uzupełniać Państwa dane osobowe. Jesteśmy zarejestrowanym użytkownikiem na podstawie Ustawy o ochronie danych osobowych.

Nasza strona internetowa zawiera linki i odnośniki do innych stron w sieci. Golden Moments nie ponosi odpowiedzialności za politykę prywatności oraz zawartość tych stron internetowych.

Cookies: Istnieją różne technologie i narzędzia w internecie. Nasza firma może wykorzystywać pliki cookies, aby zapewnić Państwu odnalezienie odpowiednich informacji na stronie internetowej. Cookies są pakietem danych, który może zostać przesłany w celu zapisania informacji na komputerze.
Niektóre elementy naszej strony internetowej mogą wykorzystywać pliki cookies lub inne technologie w celu ułatwienia Państwu powrotu na naszą stronę internetową. Mogą Państwo ustawić przeglądarkę internetową w taki sposób, aby informowała o nowych plikach cookies, dzięki czemu będą mogli Państwo zdecydować czy wyrazić zgodę na instalację czy nie.

Nasza firma wspiera rozwój technologii, które pozwalają zarządzać i kontrolować przepływem danych osobowych w internecie.

Aby uzyskać więcej informacji prosimy o kontakt: info@goldenmoments.pl
Czesto Zadawane Pytania
Tutaj można znaleźć pomoc dotyczącą wymiany, uaktualnienia Vouchera, terminów dostaw, możliwości zabrania widzów , sprzedaży korporacyjnej i wielu innych. FAQs
Opinie
Jazda Quadem Ach, co doświadczenie! Mój mąż prawie umarł, ale dobrze się bawiliśmy. Polecam go. Ola

Nasi partnerzy
Pomoc online
Cześć
mam na imię Ola, czy masz problemy ze znalezieniem tego czego szukasz?