Spełniamy marzenia od 21 lat | 1999-2020
Mój Koszyk

Polityka prywatności - to dla nas bardzo ważne

Polityka prywatności stanowi o praktykach stosowanych przez naszą firmę w zakresie ochrony i bezpieczeństwa danych osobowych.

Państwa dane osobowe przechowujemy w bezpieczny sposób. Naszą stronę internetową można przeglądać bez podawania jakichkolwiek informacji. Zdarzają się jednak sytuacje, kiedy będziemy potrzebowali konkretnych danych, takich jak: nazwisko czy adres. Możemy również wykorzystać pliki cookie, aby umożliwić naszej firmie zapamiętywanie danych osób odwiedzających naszą stronę. Pliki cookie są powszechnie stosowane, aby ułatwić Państwu wyszukiwanie informacji w sieci.

Jeśli zdecydują się Państwo na podanie niezbędnych danych osobowych przy transakcji kupna, będziemy informować Państwa w jaki sposób będą one wykorzystywane. Dane tego typu są nam potrzebne jedynie do celów statystycznych - badamy domeny internetowe, z których odwiedzają nas klienci, analizujemy je, a następnie usuwamy. Jeżeli nie wyrażają Państwo zgody na przetwarzanie danych - uszanujemy to.

Dbamy o bezpieczeństwo Państwa danych osobowych. Wdrożyliśmy odpowiednie środki techniczne i procedury organizacyjne do przechowywania informacji, które są dokładne, aktualne i kompletne. W razie potrzeby będziemy uaktualniać i uzupełniać Państwa dane osobowe. Jesteśmy zarejestrowanym użytkownikiem na podstawie Ustawy o ochronie danych osobowych.

Nasza strona internetowa zawiera linki i odnośniki do innych stron w sieci. Golden Moments nie ponosi odpowiedzialności za politykę prywatności oraz zawartość tych stron internetowych.

Cookies: Istnieją różne technologie i narzędzia w internecie. Nasza firma może wykorzystywać pliki cookies, aby zapewnić Państwu odnalezienie odpowiednich informacji na stronie internetowej. Cookies są pakietem danych, który może zostać przesłany w celu zapisania informacji na komputerze.
Niektóre elementy naszej strony internetowej mogą wykorzystywać pliki cookies lub inne technologie w celu ułatwienia Państwu powrotu na naszą stronę internetową. Mogą Państwo ustawić przeglądarkę internetową w taki sposób, aby informowała o nowych plikach cookies, dzięki czemu będą mogli Państwo zdecydować czy wyrazić zgodę na instalację czy nie.

Nasza firma wspiera rozwój technologii, które pozwalają zarządzać i kontrolować przepływem danych osobowych w internecie.

Aby uzyskać więcej informacji prosimy o kontakt: info@goldenmoments.pl
Czesto Zadawane Pytania
Tutaj można znaleźć pomoc dotyczącą wymiany, uaktualnienia Vouchera, terminów dostaw, możliwości zabrania widzów , sprzedaży korporacyjnej i wielu innych. FAQs
Opinie
Jazda Quadem Ach, co doświadczenie! Mój mąż prawie umarł, ale dobrze się bawiliśmy. Polecam go. Ola

Nasi partnerzy